KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

102 rocznica odzyskania przez Polskę niepodległości

Każdego roku uczniowie naszej szkoły przygotowywali uroczysty apel lub akademię z okazji kolejnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę.W tym roku jest inaczej, nie możemy mówić o szeroko pojętej wolności, jesteśmy bowiem w okowach pandemii.

Dzień Nauczyciela 2020

Dziś kadra pedagogiczna oraz administracyjna z naszej szkoły mieli przyjemność uczestniczyć w uroczystym wręczeniu nagród Starosty oraz Dyrektora.

Dzień Nauczyciela

14 października obchodzimy Święto Komisji Edukacji Narodowej. Z okazji Dnia Nauczyciela uroczystą akademię przygotował Samorząd Uczniowski ZS w Głuchowie. Nauczycielom i pracownikom szkoły wręczono słodkie upominki.

Ślubowanie klas pierwszych

9 października odbyło się uroczyste ślubowanie klas pierwszych w obecności rodziców, nauczycieli i starszych kolegów.

Szkolny Dzień Chłopaka

Szkolny Dzień Chłopaka za nami. Były życzenia, słodkości od Rady Rodziców, liczne konkursy i dużo śmiechu.

Uroczysta sesja w Starostwie Powiatowym w Skierniewicach

10 września w Starostwie Powiatowym w Skierniewicach podczas uroczystej sesji Pani Paulina Trzeciak odebrała akt mianowania oraz nasza stypendystka Emilia Antkowicz odebrała nagrodę Zarządu Powiatu za bardzo dobre wyniki w nauce i wzorowe zachowanie.

Powiatowy Dzień Kobiet

8 marca Powiatowy Dzień KobietNasi uczniowie obsłużyli panie z terenu powiatu skierniewickiego.

Gminny Dzień Kobiet

Gminny Dzień Kobiet w GłuchowieUczniowie ZS w Głuchowie obsłużyli zaproszone Panie z terenu gminy. Uroczystość uświetniły występy zespołu Głuchowiacy i Relax Białynin.