KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Razem pomagamy zwierzętom w schroniskach

Dobiegła końca akcja zbiórki dla schronisk dla zwierząt zorganizowana przez Szkolny Klub Wolontariatu.

Uwaga próbne matury

Uwaga próbna matura przeprowadzona przez Centralną Komisję Egzaminacyjną.

Konkurs „Razem ratujemy konie” Fundacja Honor Pomagania Dzieciom

Zapraszamy do udziału w nowym konkursie i zbiórce na azyl dla koni rehabilitujących dzieci z autyzmem.

Duży sukces ucznia klasy IVb Kacpra Lewandowskiego!

W październiku odbyły się eliminacje szkolne do XLIV Edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych. Kacper zakwalifikował się do etapu okręgowego.

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego pt. „Pomocna dłoń”

Pora na rozstrzygnięcie konkursu plastycznego pt. „Pomocna dłoń”, zorganizowanego przez Klub Wolontariusza Troszkę z opóźnieniem, ale wybór najlepszej pracy był naprawdę ciężki. Wszystkim uczestnikom konkursu dziękujemy

UWAGA KONKURS PLASTYCZNY KLUBU WOLONTARIATU!!!

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie plastycznym pt,,Pomocna dłoń" organizowanym przez Szkolny Klub Wolontariatu

Uwaga! Szkolny Klub Wolontariatu niesie pomoc schroniskom dla zwierząt

Drodzy Uczniowie! Rusza akcja zbiórki rzeczy potrzebnych schroniskom. Szkolny wolontariat znów będzie pomagał: zbierał karmę, koce czy poduszki.

Zaproszenie do wzięcia udziału w stażach zawodowych

Staże będą realizowane przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Głuchowie w ramach projektu „Kształcenie zawodowe bez granic!” nr 2019-1-PL01-KA102-063710Data najbliższej mobilności 15-26.03.2021

Dlaczego warto uczyć sie języków obcych?

22 grudnia w naszej szkole odbył się konkurs "Dlaczego warto uczyć się języków obcych?"

Wytyczne dotyczące egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji zimowej 2021

Prosimy zdających egzaminy potwierdzający kwalifikacje w zawodzie o zapoznanie się wytycznymi dotyczącymi zasad organizowania i przeprowadzania egzaminu w sesji zimowej (styczeń –luty) 2021 r.

Projekt ,,Aktywna tablica"

Kolejny wspaniały projekt MEN ,,Aktywna tablica" zrealizowany w Zespole Szkół w Głuchowie

#RazemNaŚwięta

Podsumowaliśmy dwie akcje zorganizowane przez Szkolny Klub Wolontariatu.Opiekun Szkolnego Klubu Wolontariatu p. Honorata Staszewska wraz z p. Dorotą Milewską i z wolontariuszem - uczennicą klasy 3 Olą Chybner przygotowali z zebranych produktów i środków czystości paczki, które przekazano potrzebującym.

Nowa kotłownia gazowa

Nowa piękna kotłownia z nowymi energooszczędnymi kotłami grzewczymi dostarcza już ciepło i gorącą wodę na potrzeby budynku Zespołu Szkół w Głuchowie.

Kurs obsługi ładowarek teleskopowych i pilarek spalinowych

W grudniu odbyły się kursy: obsługi ładowarek teleskopowych i pilarek spalinowych realizowane w ramach projektu ,,Uczeń, pracownik, przedsiębiorca.Ścieżka do rozwoju osobistego i zawodowego".

Zajęcia zdalne

A Ty jak spędzasz ten przedświąteczny okres? Nauczanie zdalne, swoją drogą, tymczasem zobaczcie, jakie cudeńka wykonały uczennice klasy II podczas zajęć z kształcenia praktycznego.

Kurs spawacza

17.12.2020
Kurs spawacza

Kurs spawacza

17.12.2020

Kurs spawacza realizowany w ramach projektu ,,Uczeń, pracownik, przedsiębiorca.Ścieżka do rozwoju osobistego i zawodowego".

Życzenia świąteczne

Uczniowie działający w Samorządzie Uczniowskim nagrali film z życzeniami dla wszystkich.

Ogłoszenie Szkolnego Klubu Wolontariatu

#RazemNaŚwieta Członkowie Szkolnego Klubu Wolontariatu ZS Głuchów wraz z opiekunami gorąco zachęcają wszystkich, którzy mają potrzebę i duże serduszka, by przyłączyli się do organizowanych przez nas akcji.Nasza szkoła włączyła się w ogólnopolską akcję MEN ,,Razem na święta"

Uwaga! Praktyczna nauka zawodu od 30 listopada

Od 25 listopada została przywrócona praktyczna nauka zawodu w szkole i u pracodawców. Prosimy o zapoznanie się z harmonogramem praktycznej nauki zawodu dla poszczególnych grup.