KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zapraszamy na VI Powiatowy Konkurs Bezpiecznej Orki

Zapraszamy na VI Powiatowy Konkurs Bezpiecznej Orki w Zespole Szkół w Głuchowie 9 października o godz.9.00

Europejski Dzień Języków

26 września obchodzony jest Europejski Dzień Języków. Uczniowie ZS w Gluchowie przygotowują się do wyjazdu do Grecji na zajęcia praktyczne w ramach Erazmus plus.

Wybory do Samorządu Uczniowskiego

W dniu 24 września 2021 roku odbyły się wybory do Samorządu Szkolnego.

Akcja ,,Sprzątanie świata "

Jak co roku aktywnie zaangażowaliśmy się w sprzątanie. Śmieci było dużo, ale dzięki naszej pracy już jest czysto i przyjemnie wokół szkoły i w najbliższym jej otoczeniu!

Inauguracja roku szkolnego 2021/2022

Całej społeczności szkolnej życzymy owocnego nowego roku szkolnego, sukcesów edukacyjnych, osiągnięcia wyznaczonych celów, wielu radości z odkrywania piękna tego świata i nauki w bezpiecznych warunkach, w atmosferze przyjaźni i spokoju.

Zaproszenie do wzięcia udziału w stażach zawodowych

Staże będą realizowane przez Zespół Szkół w Głuchowie w ramach projektu „Kształcenie zawodowe bez granic!” nr 2020-1-PL01-KA102-080079Data realizacji staży: 18-29.10.2021Miejsce realizacji: Riwiera Olimpijska, Grecja

Uwaga! Szczepimy się!

Bardzo prosimy o zapoznanie się z listem Ministra Zdrowia do dyrektorów szkół, pedagogów, rodziców w sprawie wykonywania szczepienia przeciwko SARS-CoV-2 wśród nieletnich uczniów w wieku od 12 do 15 roku życia

Wytyczne MEiN, MZ i GIS dla szkół obowiązujące od 1 września 2021 r.

Ministerstwo Edukacji i Nauki we współpracy z Ministerstwem Zdrowia oraz Głównym Inspektoratem Sanitarnym przygotowało wytyczne dla szkół podstawowych i ponadpodstawowych, które będą obowiązywały od 1 września 2021 r. Jest to zbiór zaleceń i rekomendacji, których celem jest bezpieczna oraz higieniczna organizacja zajęć

Wykaz podręczników 2021/2022

Wykaz podręczników na nowy rok szkolny 2021/2022

Nauczanie hybrydowe

Uwaga!Nauczanie hybrydowe od 17 do 30 maja. Proszę zapoznać się z harmonogramem nauki w systemie hybrydowym.

Prosimy maturzystów o zapoznanie się ze szczegółowymi wytycznymi dotyczącymi egzaminu maturalnego 2021

Wirtualny Dzień Przedsiębiorczości

Dzień przedsiębiorczości został zorganizowany 14.04.2021r. przez Fundację Młodzieżowej Przedsiębiorczości. W projekcie tym z Zespołu Szkół w Głuchowie wzięło udział 6 uczniów. Szkolnym koordynatorem projektu była Dorota Skorzycka- nauczyciel podstaw przedsiębiorczości.

Podsumowanie działalności Szkolnego Klubu Wolontariatu

Zapraszamy na stronę Szkolnego Klubu Wolontariatu do zapoznania się z działalnością klubu.

Najsmaczniejsze Ciasto Wielkanocne ZS Głuchów 2021

Ogłaszamy nowy konkurs szkolny na Najsmaczniejsze Ciasto Wielkanocne ZS w Głuchowie 2021.Czekamy na Wasze zgłoszenia do 19 marca!

Światowy Dzień Otyłości

4 marca obchodzimy Światowy dzień otyłości. Każde "nadprogramowe" kilogramy mogą nas doprowadzić do przewlekłej choroby metabolicznej. Dlatego zawalczmy o siebie!Zdrowa dieta i aktywny styl życia to sposób na długie życie.

Razem pomagamy zwierzętom w schroniskach

Dobiegła końca akcja zbiórki dla schronisk dla zwierząt zorganizowana przez Szkolny Klub Wolontariatu.

Uwaga próbne matury

Uwaga próbna matura przeprowadzona przez Centralną Komisję Egzaminacyjną.

Konkurs „Razem ratujemy konie” Fundacja Honor Pomagania Dzieciom

Zapraszamy do udziału w nowym konkursie i zbiórce na azyl dla koni rehabilitujących dzieci z autyzmem.

Duży sukces ucznia klasy IVb Kacpra Lewandowskiego!

W październiku odbyły się eliminacje szkolne do XLIV Edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych. Kacper zakwalifikował się do etapu okręgowego.