KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Projekty

Zaproszenie do wzięcia udziału w stażach zawodowych

Staże będą realizowane przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Głuchowie w ramach projektu „Kształcenie zawodowe bez granic!” nr 2019-1-PL01-KA102-063710Data najbliższej mobilności 15-26.03.2021

Kurs obsługi ładowarek teleskopowych i pilarek spalinowych

W grudniu odbyły się kursy: obsługi ładowarek teleskopowych i pilarek spalinowych realizowane w ramach projektu ,,Uczeń, pracownik, przedsiębiorca.Ścieżka do rozwoju osobistego i zawodowego".

Kurs spawacza

17.12.2020
Kurs spawacza

Kurs spawacza

17.12.2020

Kurs spawacza realizowany w ramach projektu ,,Uczeń, pracownik, przedsiębiorca.Ścieżka do rozwoju osobistego i zawodowego".

Kurs obsługi wózków widłowych

W październiku uczniowie uczestniczący w projekcie realizowali kurs obsługi wózków widłowych

Szkoła Promująca Zdrowie

Pogoda dopisuje, więc zajęcia z wychowania fizycznego odbywają się w terenie pod czujnym okiem Pani Magdaleny Nester-Zielińskiej.

Kurs kombajnistów

Wakacje, wakacjami a u nas nieustannie w szkole coś się dzieje...Uczestnicy projektu unijnego mają możliwość nabycia umiejętności oraz zdobycia uprawnień nieodpłatnie.

Staże zawodowe

Uczestnicy projektu ,,Uczeń, pracownik, przedsiębiorca - ścieżka do rozwoju osobistego i zawodowego" od 20 lipca do 13 sierpnia realizują staże zawodowe.