KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs „Razem ratujemy konie” Fundacja Honor Pomagania Dzieciom

1. Zadaniem konkursowym jest stworzenie plakatu (dowolną techniką) informującego o zbiórce na azyl dla koni rehabilitujących dzieci z autyzmem. Plakat powinien zawierać elementy graficzne (logo Fundacji Honor Pomagania Dzieciom – do pobrania na stronie www.fundacjahpd.pl), numer konta fundacji (Bank PEKAO SA 54 1240 1040 1111 0010, 6392 3655) oraz hasło (Razem ratujemy konie).
2. Plakaty składamy w sekretariacie do 23 lutego.
3. Szkoła wysyła plakaty 24 lutego do fundacji (ostateczny termin wpłynięcia plakatu do fundacji 26 luty).
4. Szkoła organizuje zbiórkę na cel budowy azylu dla koni. (od poniedziałku 15 lutego będzie w sekretariacie puszka do której będzie można wrzucać pieniądze).
5. Fotorelacja z przeprowadzonej zbiórki.
6. Nagrodą w konkursie jest dofinansowanie do pobytu 7- dniowego wyjazdu do Kawęczynka na Roztoczu.
7. Osoba odpowiedzialna za konkurs: Dominika Bachmat