Wytyczne dotyczące egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji zimowej 2021
Prosimy zdających egzaminy potwierdzający kwalifikacje w zawodzie o zapoznanie się wytycznymi dotyczącymi zasad organizowania i przeprowadzania egzaminu w sesji zimowej (styczeń –luty) 2021 r.
Przeprowadzanie EPKwZ EZ COVID Wytyczne Zima 2021.pdf [.pdf, 1.11 MB]
Harmonogram egzaminów:
11 styczeń 2021 godz. 13.00 EGZAMINY PRAKTYCZNE
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - egzamin praktyczny
R.16 i RL. 16 Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
12 styczeń 2021 godz.10.00 EGZAMIN PISEMNY
R.03 i RL.03 Prowadzenie produkcji rolniczej
12 styczeń 2021 godz.12.00 EGZAMIN PISEMNY
MG.03 Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie
Prosimy zdających o przybycie na pół godziny przed egzaminem.