Wymagania edukacyjne
Wymagania edukacyjne 2023/24
- BHP-W-GASTRONOMII-1.doc
- BHP-W-MECHANIZACJI-ROLNICTWA.doc
- BHP-W-ROLNICTWIE.doc
- Hist_SPP_ZP_Historia_kl_1_przedmiotowy_system_oceniania.pdf
- Historia.pdf
- KRYTERIA_OCENIANIA_Z_MATEMATYKI.docx
- Warunki_i_spos__b_realizacji_chemia.docx
- Wymagania_edukacyjne.odt
- Wymagania_edukacyjne_DG.docx
- Wymagania_edukacyjne_ER.docx
- Wymagania_edukacyjne__1_.odt
- Wymagania_edukacyjne_kl_4_j_niem__.docx
- Wymagania_edukacyjne_z_j__niem_klasa_I.docx
- Wymagania_edukacyjne_z_j_niem__klasa_II.docx
- kryteria_ocen-_chemia_kl_I.doc
- kryteria_ocen_-_chemia_kl_II.docx
- kryteria_ocen_-_chemia_kl_III.doc
- kryteria_ocen_-_chemia_kl_IV.doc
- kryteria_ocen_-_fizyka_podst_kl_1.docx
- kryteria_ocen_-_fizyka_podst_kl_2.docx
- kryteria_ocen_-_fizyka_podst_kl_3.docx
- kryteria_ocen_-_fizyka_podst_kl_4.docx
- wymagania_edukacyjne_kl_2_z_podstaw_przedsi__biorczosci.doc
- wymagania_edukacyjne_kl_3_j__niem_.docx
- wymagania_edukacyjne_kl_3a_z_podstaw_przedsi__ciorczo__ci.doc
- wymagania_j__zyk_rosyjski.docx
- wymagania_j__zyk_rosyjski__1_.docx
- wymagania_z_us__ug_gastronomicznych_i_cateringowych.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_Dietetyka_wspomagana_komputerowo.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_PRACOWANIA_PLANOWANIA_ZYWIENIA_CZ__OWIEKA_I_ORGANIZACJI_GASTRONOMII.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_Planowanie___ywienia_cz__owieka_i_produkcji_gastronomicznej_.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_WTZG.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_Zasady___ywienia_cz__owieka__podstawy___ywienia_dietetycznego__zywienie_dietetyczne__innowacja_.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_technologia_gastronomiczna_klasa_1.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_us__ug_gastronomiczne_i_cateringowe.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_I_PRZEDMIOTOWY_SYSTEM_OCENIANIA_Z_J__ZYKA_ANGIELSKIEGO_DLA_TECHNIKUM_-_w__a__ciwe.docx
- EPiMR_wymagania.rtf
- ESA_wymagania.rtf
- Informatyka_wymagania.rtf
- MR_wymagania.rtf
- PEiE_wymagania.rtf
- PR_wymagania.rtf
- UiOSM_wymagania.rtf
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_pracownia_us__ug_i_obs__ugi_konsumenta__1_.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_technologia_gastronomiczna.doc
- WYMAGANIA_EDUKACYJNE_-_PRACOWANIA_PLANOWANIA___YWIENIA__I_ORGANIZACJI_GASTRONOMII__1_.doc
Wymagania edukacyjne 2022/23
- Wymagania edukacyjne z j. niem klasa I
- Wymagania edukacyjne z j,niem. klasa II a
- Wymagania edukacyjne j.niem w klasach ponadgimnazjalnych
- wymagania-edukacyjne-krok-w-przedsiebiorczosc
- Matematyka wymagania na oceny po gimnazjum
- Matematyka wymagania na oceny po podstawowej
- ocenianie na WF
- Wymagania szczegółowe z wf w technikum
- ocenianie religia klasa I
- ocenianie z religii klasa II
- Religia system oceniania 4 technikum
- Religia system oceniania kl 3 technikum
- Religia plan wynikowy 4 technikum
- Religia plan wynikowy kl 3 technikum
- kryteria ocen - fizyka podst kl 1
- kryteria ocen - fizyka podst kl 2
- przedmiotowy-system-oceniania-zrozumiec-fizyke-kl 2
- przedmiotowy-system-oceniania-zrozumiec-fizyke-kl 3
- przedmiotowy-system-oceniania-zrozumiec-fizyke-kl 4
- kryteria ocen- chemia kl I
- /kryteria ocen - chemia kl II
- Geografia
- Historia i społeczeństwo
- BHP w gastronomii
- BHP w mechanizacji rolnictwa
- BHP w rolnictwie
- Historia PP
- Historia
- Obsługa klienta w gastronomii
- Pracownia gastronomiczna
- Produkcja zwierzęca
- Język polski
- Język rosyjski
- Procesy technologiczne w gastronomii
- Działalność gospodarcza
- Język angielski